Disclaimer

Versie: juli 2023.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel Stichting De Morgenster ernaar streeft om de informatie actueel en correct te houden, wordt geen expliciete of impliciete garantie gegeven voor de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, volledigheid of geschiktheid van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op deze website is geheel op eigen risico.

We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade of verliezen, direct of indirect, die voortvloeien uit het gebruik van of vertrouwen op de informatie op deze website. Dit geldt ook voor eventuele links naar externe websites of bronnen die op deze website zijn opgenomen.

Stichting De Morgenster behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Door het gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden en bepalingen die hierin zijn uiteengezet.

Deze website kan cookies gebruiken. Door gebruik van de website te maken stemt u hiermee in.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept